Project omschrijving

De eerste opdracht van 123duurzaam was het ‘verder’ verduurzamen van LEOXX, leverancier van projectvloeren (tapijt, tapijttegels, gietvoeren, kleden en wandbekleding). Op basis van een gezamenlijk opgesteld plan hebben we gewerkt aan een hernieuwde duurzame visie, de verduurzaming van de interne bedrijfsvoering, begeleiding van de Duurzaam onderneem challenge in Houten en interne bewustwording/ gesprekken.

Dit heb ik aangevuld met een analyse van de milieuaspecten van alle producten volgens de branchecriteria (LCA, EPD, re-use en BREEAM) en uiteraard de zichtbaarheid van deze producten op de website.

Met directeur Marc Treu had ik een mooi gesprek over wat naar zijn mening een rem zet op duurzaamheid.

Referentie

Wouter Bink
Wouter BinkBusiness Development | interior and exterior Architecture | B2B | Architect en Wielerclassic
Joost is een man met de visie op de juiste plek, een man die zicht vastbijt in de materie en zijn kennis laat spreken. Joost is een bijzonder mens, een fantastische vader en een vriendelijke vent maar bovenal een expert op het gebied van zijn vak: duurzaamheid.
Ik raad hem bij iedereen aan, nodig hem uit voor een kopje koffie of thee en hij geeft je energie om je organisatie te verduurzamen, op welk vlak dan ook. Joost je bent voor mij een topper en ik hoop je nog lang te mogen bellen, appen of mailen, binnenkort een kopje koffie doen is helemaal gezellig.
Het ga je goed!